Як перетворити простий салат з капусти на дивовижний делікатес: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Цей салат виходить дуже смачним та дієтичним
Навесні нам так хочеться отримати більше вітамінів і порадувати себе салатами зі свіжих овочів. Салат із свіжої капусти – практично обов’язкова страва на столі кожного українця. Але що робити, якщо класичний салат уже набрид? Рекомендуємо додати до страви лише один незвичайний інгредієнт, завдяки якому воно заграє новими фарбами.
Салат з молодої капусти та сиру: рецепт
Складові:
- капуста свіжа — 300 гр.;
- сир адигейський — 100 гр.;
- огірок свіжий (середній) – 1 прим.;
- перець болгарський солодкий – 1 прим.;
- ікра тріски — 200 гр.;
- сік лимонний свіжий 1 ст. л.;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Очищену і вимиту капусту потрібно нашаткувати і скласти в глибоку миску, пишуть Белновини.
- Додайте сіль (але врахуйте, що ікра теж може бути солоною, тому не старайтеся), розімніть овоч, а потім злийте зайвий сік.
- Огірок натріть на велику тертку або наріжте соломкою. Після того, як з нього підуть надлишки соку, змішайте його з капустою.
- Далі нарізаємо середніми кубиками болгарський перець, адигейський сир, дрібно ріжемо зелень і змішуємо всі інгредієнти.
- На фінальному етапі додаємо тріскову ікру, після чого приправляємо все соком лимона та перемішуємо салат.
Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати м’ясо для шашлику.