Як перетворити простий салат з капусти на дивовижний делікатес: незвичайний рецепт

Читати російською
Автор

Цей салат виходить дуже смачним та дієтичним

Навесні нам так хочеться отримати більше вітамінів і порадувати себе салатами зі свіжих овочів. Салат із свіжої капусти – практично обов’язкова страва на столі кожного українця. Але що робити, якщо класичний салат уже набрид? Рекомендуємо додати до страви лише один незвичайний інгредієнт, завдяки якому воно заграє новими фарбами.

Салат з молодої капусти та сиру: рецепт

Складові:

  • капуста свіжа — 300 гр.;
  • сир адигейський — 100 гр.;
  • огірок свіжий (середній) – 1 прим.;
  • перець болгарський солодкий – 1 прим.;
  • ікра тріски — 200 гр.;
  • сік лимонний свіжий 1 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очищену і вимиту капусту потрібно нашаткувати і скласти в глибоку миску, пишуть Белновини.
  2. Додайте сіль (але врахуйте, що ікра теж може бути солоною, тому не старайтеся), розімніть овоч, а потім злийте зайвий сік.
  3. Огірок натріть на велику тертку або наріжте соломкою. Після того, як з нього підуть надлишки соку, змішайте його з капустою.
  4. Далі нарізаємо середніми кубиками болгарський перець, адигейський сир, дрібно ріжемо зелень і змішуємо всі інгредієнти.
  5. На фінальному етапі додаємо тріскову ікру, після чого приправляємо все соком лимона та перемішуємо салат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати м’ясо для шашлику.