З чого приготувати котлети, якщо вдома немає м’яса: рецепт винахідливих господинь

Читать на русском
Автор
579
Котлети з рибних консервів
Котлети з рибних консервів. Фото povar.ru

Догадливі господині знають, що робити, якщо вдома немає свіжого м’ясного чи рибного фаршу

Деяким із нас через військові дії доводиться готувати з продуктів, що надходять із гуманітарною допомогою, а це переважно крупи, макарони, консерви. Раніше український шеф-кухар Євген Клопотенко ділився рецептом макаронів з рибною консервою, а ми пропонуємо з тією ж консервою приготувати смачні котлети.

Це найекономніша домашня страва, яку до того ж досить легко готувати, пише vazhnoznat.com. Це ситні котлети з рибних консервів із картоплею.

Інгредієнти:

  • 1 цибуля
  • 3 шт. картоплі
  • 1 баночка консервованої сардини
  • 1 жовток
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ст. л. манної крупи

Приготування:

  1. Картоплю відваріть, а потім натріть на великій тертці. Очистіть одну велику цибулину, дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорості. Обсмажену цибулю додайте до натертої картоплі.
  2. Консервовану сардину перекладіть із банки в окрему миску, зливши розсіл. Виделкою розімніть рибу в однорідну масу. Сардину додайте до цибулі та картоплі, а потім – один жовток, чорний мелений перець, манну крупу. Перемішайте.
  3. Котлети обваляйте в борошні і обсмажте на олії на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Раніше "Телеграф" розповідав, що додавати у фарш, щоб котлети вийшли смачними. І також варто нагадати, що у фарш не рекомендується класти яйця, хліб і цибулю.