Рецепт ароматного джему із полуниці: так смачно, що до зими може не залишитись

Читати російською
Автор

Джем виходить дуже густий та насичений

Такі ласощі, як полуничний джем — дуже смачні та універсальні, щось середнє між варенням та мармеладом.

Десерт можна мазати на млинці та печиво або просто їсти ложкою та насолоджуватися. Також воно підходить для прошарку будь-якої випічки. Джем виходить дуже густий, насичений та ароматний, пишуть у кулінарному блозі в Інстаграмі.

Як приготувати джем з полуниці

Інгредієнти:

  • полуниця 1 літрова банка (близько 700 г)
  • цукор 1 літрова банка (близько 1 кг)

Приготування:

  1. Полуницю миємо, чистимо, викладаємо в миску і перебиваємо блендером.
  2. Варимо у три заходи. Вперше 15-20 хв. Залишаємо на 6-8 годин.
  3. Знову проварюємо 15-20 хв і знову залишаємо.
  4. На третій раз висипаємо цукор, проварюємо знову 15-20 хв і закочуємо.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати полуничний пиріг.