Яєчня виходить дуже ніжною та смачною
Важко уявити своє життя без яєць у тому чи іншому вигляді. Хтось віддає перевагу пишному омлету, а хтось любить більше звичайну яєчню.
Ось останнім і припаде до душі корисна версія цієї страви, якою ділиться Ukr.Media. Уся справа в тому, що для її приготування не знадобиться ні краплі олії.
Як приготувати яєчню без олії
Найперше, що нам потрібно зробити — добре розжарити суху сковороду. Коли вона нагріється, необхідно застелити пекарський папір та обережно розбити на сковорідку яйця. Через пару хвилин ви помітите, що білок побілів — отже, яєчня готова.
Перекладіть яєчню прямо з папером на тарілку. Тепер ваше основне завдання – насолоджуватися улюбленою їжею.
Є ще один варіант приготування яєчні без рослинної олії. Для нього вам знадобиться кілька помідорів.
Томати слід залити окропом. За хвилину зніміть з них шкірку. Наріжте м’якоть і покладіть її на сковороду.
Періодично перемішуючи, продовжуйте тушкувати помідори, доки сік не випарується. Потім вбийте яйця, не порушивши жовток. Дві хвилини – і яєчня готова.
А якщо ви запечете яйця в листковому тесті, близькі попросять добавки. Приголомшливе блюдо полюблять усі.