Не зупинитесь, поки не з’їсте все: рецепт смачного пісочного печива зі згущеним молоком

Читати російською
Автор

Вам більше не захочеться купувати солодощі у магазині

Сьогодні ми приготуємо пісочне печиво родом з дитинства, коли смачнішого вареного згущеного молока не було нічого на світі! Така насолода буде доречна завжди — і з чашкою смачної кави, і на святковий стіл. Насичений смак вареного згущеного молока ні з чим не сплутаєш!

Shuba пропонує простий рецепт смачних ласощів — лише кілька інгредієнтів, і насолода готова. Єдине — для печива слід вибирати високоякісне згущене молоко без рослинних жирів і барвників.

Як приготувати пісочне печиво зі згущеним молоком

Інгредієнти на 8 порцій:

  • борошно — 150 г;
  • масло вершкове 82% — 120 г;
  • пудра цукрова – 45 г;
  • цукор ванільний — за смаком;
  • крохмаль кукурудзяний — 30 г;
  • згущене молоко варене — 200 г;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте розм’якшене вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор і дрібку солі до однорідності.
  2. Просійте до суміші борошно та крохмаль. Швидко перемішайте, замісіть тісто. Покладіть у холодильник на 15 хвилин.
  3. Розкотіть тісто в пласт і виріжте печиво за допомогою форм або склянки.
  4. Покладіть печиво на застелений пергаментним папером лист і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готове печиво промажте вареним згущеним молоком і подавайте на стіл. Смачного.