Десерт за п’ять хвилин: ніжний шоколадний мус без борошна та цукру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Швидко готується, і з’їдається теж швидко
Смачного десерту можна наготувати за 5 хвилин і ласувати кілька днів. Цей рецепт особливо стане в пригоді, якщо солодкого хочеться, а вільного часу, щоб готувати повноцінний торт — немає.
Цей шоколадний мус готується за лічені хвилини. Потрібно два простих продукти. Десерт сподобається і дорослим, і дітям. Як його готувати, розповіли на ProstoWay.
Інгредієнти:
- шоколад – 200 г;
- банани – 2 шт.;
- кориця – 1 ч.л. (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Банани обираємо стиглі та м’які. Шоколад для рецепта беремо той, який подобається. Але з темним шоколадом смак буде насиченішим, а аромат — глибшим.
- Шоколад розтоплюємо будь-яким зручним способом: в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Банани чистимо і ріжемо шматочками, змішуємо з шоколадом.
- Масу збиваємо блендером. Перекладаємо в пластикову посудину з кришкою, застелену пергаментом або плівкою.
- Накриваємо кришкою та відправляємо в холодильник на кілька годин (краще на всю ніч). Коли маса стабілізується, дістаємо її з форми. Вона легко нарізається на порційні шматочки.
Це просто ідеальний варіант, якщо бажаєте замінити магазинні солодощі. Також ми розповідали, як готувати домашні цукерки.