Пару хвилин — і готово: починаємо день зі смачного та ситного омлету у лаваші

Читати російською
Автор

Такий повітряний омлет танутиме в роті

Найкращий початок дня — це поласувати ароматним омлетом. Це дуже простий у приготуванні, але неймовірно смачний та ситний варіант сніданку. У страву можна додати філе, сир, зелень, різні овочі і це лише додасть приємного аромату та смаку страві. Однак якщо вам набрид такий варіант сніданку, цей рецепт точно стане вашим фаворитом.

Щоб урізноманітнити звичний сніданок і додати йому трохи ситості, приготуйте омлет у лаваші за рецептом "Мета". Ця страва може стати для вас швидким у приготуванні улюбленим сніданком. У вас вийде новий варіант, яким ви обов’язково потішите близьких.

Як приготувати омлет у лаваші

Інгредієнти:

  • лаваш тако;
  • 2 яйця;
  • 100 г шинки чи ковбаси;
  • 1 помідор;
  • 100 г твердого сиру;
  • 2 стручки зеленої цибулі.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте помідори, ковбасу та цибулю, а сир натріть.
  2. Яйця ретельно збийте.
  3. Наперед розігрійте сковороду і вилийте на неї омлет.
  4. Коли схопляться яйця, покладіть зверху лаваш і переверніть.
  5. Викладіть зверху помідори, ковбасу та цибулю, залиште на сковороді до готовності.

Смачний лаваш для такого апетитного перекусу можна приготувати власноруч. Тим більше, вам для цього знадобиться мінімум інгредієнтів та часу.