Печиво як в дитинстві: фантастичний рецепт через м’ясорубку

Читать на русском
Автор

Все готується дуже швидко та просто

Ми ділились рецептом смачного печива на майонезі. Ще один рецепт, який прийшов до нас від минулих поколінь — пісочне печиво, пропущене через м'ясорубку.

Рецептом поділились на порталі "Одна хвилина". Цей рецепт домашнього печива ідеальний тим, що тісто не потребує багато часу на вистоювання.

Інгредієнти:

  • масло (можна замінити маргарином) – 250 гр;
  • яйця курячі – 2 шт;
  • цукор – 200 гр;
  • борошно пшеничне – 640 гр;
  • ванільний цукор за бажанням і дрібка солі.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника. Можна підтопити (але не розтоплювати) у мікрохвильовій печі.
  2. Яйця розбиваємо в миску, насипаємо цукор та ванільний цукор, а також дрібку солі. Ложкою розтираємо яєчну масу. Потім з’єднуємо її з розм’якшеним маслом.
  3. Невеликими порціями вводимо борошно і замішуємо тісто. Воно повинне вийти пластичним, не липнути до рук.
  4. Робимо з тіста ковбаску і пропускаємо через м’ясорубку, встановивши насадку з великими отворами. Прокручену масу відрізаємо кожні 5-6 см.
  5. Викладаємо печивка на деко, вистелене пергаментом. Відправляємо деко в заздалегідь розпечену духовку.Час випікання — 15 хвилин при температурі 230-240 градусів.

Таке домашнє пісочне печиво відмінно підійде до чаю чи склянки молока. Також ми розповідали, як приготувати смачну ковбаску до чаю.