Коли омлет вже набрид: рецепт гарячих бутербродів із секретом

Читать на русском
Автор

Ситно, швидко, ще й вітамінно!

Бутерброди — це улюблений і найпоширеніший перекус. Особливо вони популярні на сніданок, коли немає часу готувати. Звичайні з олією, зі шпротами, різноманітні гарячі бутерброди – рецептів цієї страви неймовірна кількість.

А як щодо соковитого та ситного шніцелю з капусти з начинкою з шинки та сиру за рецептом "Це Смак"? Від такого сніданку не відмовиться навіть сама балувана дитина!

Як приготувати гарячі бутерброди з капусти з шинкою та сиром

Інгредієнти на 6 порцій:

  • батон – 1 шт.;
  • капуста білокачанна – 1 шт.;
  • шинка — 200 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • яйце – 3 шт.;
  • сіль, паприка, чорний перець мелений – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Виріжте з батона м'якуш. Наріжте його кубиками, викладіть на лист і підсушіть в духовці. Готові сухарі подрібніть блендером у крихту і відставте убік.
  2. Виріжте серцевину качана капусти, а сам качан відправте в мікрохвильову піч на 10 хвилин при 800 ВТ — по 5 хвилин на кожну сторону. Листя відокремте, тверді прожилки зріжте, а саме листя відваріть хвилин 15.
  3. У центр кожного листа викладіть чаркою шинку, сир і знову шинку. Акуратно загорніть млинцем листя капусти, зайві частини зріжте.
  4. В окремій мисці змішайте сухарі з сіллю, паприкою та перцем.
  5. Окремо збийте яйця. Борошно пересипте в пусту миску. Починайте панувати бутерброди: обмочуйте конвертик спочатку в муку, далі — в яйця та сухарі.
  6. Смажте на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Готові гарячі бутерброди промокніть паперовою серветкою.

Капусту для бутербродів потрібно вибирати ретельно. Саме від неї залежить смак страви.