Ситна та бюджетна вечеря: рецепт неймовірно простого овочевого рагу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
З приготуванням такої страви ви впораєтеся за півгодини
Овочеве рагу — навіть просто слова звучать привабливо! Напевно, одна з найсмачніших і водночас універсальних страв. Його можна подати та на святковий стіл і як гарнір до м’яса.
Овочеве рагу з кабачками та грибами за рецептом Shuba – відмінний варіант гарніру для тих, кому набридли каші та макарони. Таке рагу з кабачками, грибами, солодким перцем та помідорами — корисне, просте та легке у приготуванні. Спробуйте це саме той варіант вечері, який ви так довго шукали!
Як приготувати овочеве рагу з кабачками та грибами.
Інгредієнти на 4 порції:
- кабачки — 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- перець солодкий — 1 шт.;
- печериці — 200 г;
- томати — 2 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- олія соняшникова — 40 г;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Всі овочі очистьте та промийте. Кабачок наріжте півкільцями. Цибулю, перець та помідори наріжте кубиками. Часник поріжте пластинами. Гриби розріжте на чотири частини. Зелень подрібніть.
- Розігрійте глибоку сковороду з олією та обсмажте цибулю до прозорості. Покладіть у неї гриби й смажте, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати перець і смажте ще 3 хвилини. Потім покладіть кабачки, розмішайте та готуйте разом 5 хвилин.
- Насамкінець додайте помідори, часник, зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
Ви зможете наїстися овочевим рагу, але порція смачного м’яса вам не завадить. Смачного!