Такі булочки з’їдять до останньої крихти: фантастична ісландська випічка

Читати російською
Автор

Чудовий варіант до чаю чи кави

Кулінарні традиції різних країн різноманітні та цікаві. Ми розповідали, як приготувати соковиті турецькі котлети. Тепер пропонуємо приготувати заварні булочки з кремом, улюблені ісландцями.

Вони виходять дуже смачними та яскравими. Рецептом поділились на порталі "ProstoWay".

Інгредієнти:

  • вода — 1 скл.;
  • масло — 6 ст. л.;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • цукор — 0,25 скл.;
  • борошно — 1 скл.;
  • яйця — 3 шт.;
  • збиті вершки — 1 скл.;
  • ванільний цукор — 1 ст. л.;
  • малинове варення — 0,25 скл.;
  • цукрова пудра, шоколад.

Спосіб приготування:

  1. В мисці з’єднуємо масло, воду, сіль, цукор. Ставимо масу на водяну баню. Помішуємо все до пом’якшення масла.
  2. Тепер в масу треба просіяти борошно. Готуємо тісто до загустіння, продовжуючи постійно помішувати. Суміш повинна легко відділятися від стінок. Якщо це сталося — заварне тісто готове.
  3. Знімаємо каструлю з тістом з бані та вводимо яйця по одному, інтенсивно розмішуючи тісто. Тепер деко вистеляємо пергаментом, змащеним маслом. Викладаємо тісто столовою ложкою.
  4. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Коли скоринка стане золотисто, дістаньте булочки та перекладіть на решітку, щоб вони охолонули.
  5. Збиваємо вершки та перемішуємо з ванільним цукром. Коли булочки охолонули, кожну розрізаємо навпіл. Одну половинку змащуємо ароматним малиновим варенням, а другу — вершками.
  6. З’єднуємо половинки. Присипаємо цукровою пудрою.

Булочки мають дуже яскравий смак та хрустку скоринку. Також ми розповідали, як приготувати перетерту малину.