Ще одна ідея, як приготувати кабачки: від таких млинців із часниковим соусом навряд хтось відмовиться

Читати російською
Автор

Серед усіх "кабачкових" рецептів цей найкращий!

Не вистачить, мабуть, і вічності, щоби приготувати всі страви з кабачками. Їх смажать у клярі, маринують по-корейськи, закривають на зиму — навряд чи можна згадати всі рецепти.

Сьогодні ми з вами поділимося ще одним рецептом приготування цього короля влітку. Млинці з часниковим соусом від Школи життя — це легко, просто і дуже смачно. Спробуйте – і ця страва буде на вашому столі до пізньої осені.

Як приготувати млинці з часниковим соусом

Інгредієнти:

  • кабачки – 400 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – 240 мл;
  • сіль, перець – на свій смак;
  • борошно — 150.

Для соусу:

  • майонез – 2 ст.
  • сметана – 2 ст. л.;
  • часник — 2 зуб.;
  • зелень кропу.

Спосіб приготування:

  1. Молоді кабачки промийте, натріть на дрібній тертці та відіжміть. Якщо старі кабачки, краще перед приготуванням їх почистити.
  2. Додайте в масу яйце і влийте молоко. Посоліть, поперчіть до смаку.
  3. Додайте борошно, перемішайте. Якщо тісто виявилося густим, додайте ще одне яйце.
  4. Половником викладете тісто на розігріту сковороду з антипригарним покриттям, змащену олією. Розподіліть тісто тонким шаром. Випікайте млинець по обидва боки до золотистого кольору.
  5. Для соусу сметану з’єднайте з майонезом, додайте пропущений через прес часник та кріп.
  6. Змастіть кожен млинець соусом, загорніть у трубочку і розріжте навпіл.

Млинці готові. Взагалі їх подавати можна з будь-яким соусом, на ваш смак. Смачного!