Коли друзі прийшли в гості: салат-п’ятихвилинка, від якого відмовитись неможливо

Читати російською
Автор

Такого ви ще не куштували

Прості на перший погляд салати, як правило, виходять найсмачнішими та незабутніми. До того ж здається, що з крабових паличок вже існує безліч рецептів і придумати щось нове неможливо.

Однак якщо з’єднати крабові палички та плавлений сирок, вийде справжня смакота з неймовірним смаком. Така страва за рецептом "Главреда" підійде щодня і точно прикрасить ваш святковий стіл.

Як приготувати крабовий салат з плавленим сирком

Інгредієнти:

  • крабові палички — 1 упаковка;
  • яйця — 3 шт.;
  • плавлений сирок — 2 шт.;
  • кукурудза — 70 г;
  • легкий майонез або соус для салатів — 2 столові ложки.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички почистьте, поріжте тоненькою соломкою.
  2. На блюді зробіть майонезну сіточку і тоненьким шаром викладіть на неї крабові палички.
  3. Почистьте і натріть на дрібній тертці відварені яйця та плавлений сир.
  4. Покладіть натерті яйця на шар крабових паличок, змастіть майонезом. Далі йде шар натертого сиру.
  5. З консервованої кукурудзи злийте всю рідину та обережно прикрасьте крабовий салат.

Салат готовий. Подавайте його з картопляною запіканкою та їжте із задоволенням!