Такі пісочні кільця з горіхами в дитинстві наминали ви, їх полюблять і ваші діти
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Готуватимете тільки так!
Ніжним печивом з будь-яким напоєм ми із задоволенням снідаємо чи перекушуємо. Коли дивимося на асортименти в супермаркеті, здається, що краще купити печиво, ніж спекти. Але тільки не пісочні кільця з дитинства!
Пам’ятаєте це печиво? Його часто пекли наші мами та бабусі, тож у багатьох такі кільця асоціюються з дитинством. Спробуйте приготувати його за рецептом Shuba — і ваші діти полюблять цю смакоту так само як і ви.
Як приготувати пісочні кільця з горіхами
Інгредієнти на 10 порцій:
- масло вершкове 82% — 200 г;
- цукор — 130 г;
- борошно — 300 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- розпушувач — 1/2 ч. л.;
- волоські горіхи — 100 г;
- цукор ванільний – 1 ч. л.;
- жовтки курячі — 1 шт.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску всипте борошно, ванільний цукор, розпушувач і цукор, перемішайте цукрово-борошняну суміш.
- Охолодіть вершкове масло, наріжте його на шматочки та додайте до суміші. Протріть її в крихту, додайте сире яйце і замісіть руками пластичне і ніжне тісто. Покладіть у пакет і на 30 хвилин відправте у холодильник.
- Через зазначений час розкотіть його на поверхні, присипаній борошном в пласт товщиною приблизно 1 сантиметр і виріжте кільця будь-якого діаметру. Великі кільця зручно вирізати кухлем, а маленькі кільця – пробкою від пластикової пляшки.
- Форму застеліть пергаментом або килимком для випічки, перекладіть кільця. Змастіть верх збитим жовтком і посипте рубаними горіхами. Печиво випікайте у розігрітій духовці на 180 ° C 25 хвилин.
Рекомендуємо також приготувати печиво з ложки манки та одного яйця за рецептом "Телеграфа". Смачного!