Три інгредієнти — і ви вже насолоджуєтесь: цю намазку будете їсти кілограмами

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 жовтня 2023, 06:21

Рецепт, від якого слинки потечуть

Чи можна уявити наше життя без найрізноманітніших намазок та паштетів? Навряд чи ми готуємо їх на святковий стіл, намазка завжди рятує нас у разі раптового голоду або гостей, що несподівано наскочили. До того ж готувати їх дуже легко.

Таку просту у приготуванні намазку для тостів та бутербродів ми сьогодні й приготуємо. Це чудовий початок дня та чудовий перекус між їдою. "Фокус" рекомендує не обмежувати фантазію та додавати у блюдо улюблені спеції.

Як приготувати рибну намазку для тостів та бутербродів.

Інгредієнти:

  • консервована горбуша — 1 банка;
  • яйця – 4 шт.;
  • сирний сир – 150 г

Спосіб приготування:

  1. Відваріть круто яйця, остудіть і натріть на тертці.
  2. З консервованої риби злийте сік. Горбушу перекладіть у миску і подрібніть вилкою до кашоподібної маси.
  3. В отримане пюре додайте яйця та сирний сир. Все ретельно перемішайте. В отриману масу додайте сіль, спеції та рубану зелень.
  4. Намазку помістіть у герметичну намазку і відправте в холодильник – таким чином вона може зберігатися в холодильнику кілька днів.

Намазку рекомендуємо їсти з грінками за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте неймовірне задоволення!