Для цього шашлику не знадобиться ні багаття, ні м’ясо: взимку будете готувати за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ви зможете приготувати такий шашличок у будь-який час
Холодної осені так не вистачає походів на природу, посиденьок біля багаття та смачних, соковитих та ароматних шашликів. Проте засмучуватися не варто — ми маємо дуже оригінальний рецепт на цей випадок.
Shuba пропонує приготувати не просто шашлик, а шашлички з картоплі та ковбасок. Вам не доведеться розпалювати вогонь і бігти за м’ясом: вам допоможе духовка та прості продукти з вашого холодильника. До речі, можна навіть покликати на допомогу дітей — так приготування шашличків буде веселішим та цікавішим.
Для такої закуски вибирати краще "стару" картоплю. Для рівномірного прожарювання і картопля, і ковбаски краще нарізати шматочками однакової товщини. Ви можете додати помідори чері, сир, приправити ароматними травами – смак страви буде лише кращим.
Як приготувати шашлики з картоплі та ковбасок у духовці
Інгредієнти на 3 порції:
- картопля — 2 шт.;
- ковбаски — 2 шт.;
- олія оливкова Extra Virgin — 20 мл;
- кетчуп — 40 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю ретельно помийте і наріжте кружальцями завтовшки до 1 см. Такими ж шматочками наріжте ковбаски. По черзі нанизуйте на шпажки шматочки картоплі та ковбаски.
- Помістіть шашлики на лист і збризкайте оливковою олією першого холодного віджиму. Відправте в розігріту до 200°С духовці на 25 хвилин.
Готові шашлички подавайте з домашнім кетчупом за рецептом "Телеграфа". Смачного.