І до гарніру, і до борщу: перевірений рецепт квашеної капусти від бабусі

Читати російською
Автор

Ідеально до багатьох страв

Варто тільки уявити хрумку та соковиту квашену капусту, вже слинки починають текти! Вона підходить з будь-яким гарніром, м’ясом, як звичайна закуска або навіть може стати складовою багатьох страв. Її додають в улюблений борщ, найрізноманітніші супи та солоні пиріжки.

Скільки б не вигадували рецептів квашеної капусти, краще за класичний рецепт все одно не знайдете. Разом із Shuba саме його сьогодні й приготуємо. Така капусточка буде чудовою закускою до будь-яких м’ясних страв. Спробуйте — і ви готуватимете тільки так!

Як приготувати квашену капусту

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна -1 шт.;
  • морква — 3 шт.;
  • яблуко симиренка — 2 шт.;
  • сіль кам’яна.

Спосіб приготування:

  1. Готуємо усі інгредієнти. Капусту миємо, шаткуємо, моркву чистимо і тремо на тертці. Яблука моїм ріжемо скибочками.
  2. Усі інгредієнти складаємо у велику каструлю чи миску. Солимо, перемішуємо та залишаємо при кімнатній температурі на три дні, перемішуючи щодня.
  3. На третій день щільно утрамбовуємо все по баночках і ставимо в холодильник.

Подавайте квашену капусту до улюблених котлеток за рецептом "Телеграфа". Вам обов’язково сподобається!