Солодощі, як у ресторані, з трьох інгредієнтів: рецепт найпростішої смакоти

Читать на русском
Автор
Ідеальний десерт до чаю чи кави
Ідеальний десерт до чаю чи кави. Фото pinterest.com

Знадобиться молоко, нутелла, та ще один інгредієнт

Ми ділились рецептом чудових рогаликів з начинкою. Тепер розповідаємо, як приготувати значно простіший десерт. Для цього ніжного мусу не знадобиться ні тісто, ні випікання.

Головне — підготуйте підходящу форму. Десерт виходить настільки смачним, що відтягнути дітей від страви буде неможливо. Як його приготувати, розповіли на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 600 мл молока;
  • 380 г нутелли;
  • 10 г агар-агару.

Спосіб приготування:

  1. У сотейник виливаємо молоко, додаємо агар-агар. Ретельно розмішуємо вінчиком.
  2. Відставляємо сотейник на 15 хвилин для настоювання. Коли цей час сплине, ставимо каструльку на вогонь. Відкриваємо баночку нутелли і перекладаємо її вміст у молоко.
  3. Розігріваємо, постійно перемішуючи масу. Коли нутелла буде розчинятися, молоко набуватиме шоколадного відтінку.
  4. Коли маса закипить, переливаємо її у чисту суху форму. Просто у формі преемішуємо трохи вінчиком — щоб не залишилося жодних пухирців повітря.
  5. Залишаємо мус до повного остигання. Після цього ставимо у холодильник на 2 години.

Для подачі десерт перевертаємо на пласку таріль. Смак не схожий ані на желе, ані на крем. Також ми розповідали про цікавий спосіб, який дозволяє посмажити яйця.