Перепливла Дунай і називає себе біженкою: куди зник Борис Апрєль, який змінив стать

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 12:46

33-річна жінка, але за паспортом — чоловік, виправдалася за свою втечу з України

Борис Апрєль, який при народженні отримав ім’я Борис Круглов, викликав жвавий інтерес суддів та глядачів "Фабрики зірок" своїм унікальним стилем та провокаціями. В останні роки артист не тішить своїх українських шанувальників виступами та активністю в соціальних мережах.

"Телеграф" розповідає, куди зник 33-річний артист, чим займається та що говорить про війну в Україні. Варто відразу сказати, що зірка не перебуває у воюючій країні.

До 2014 року молодий український виконавець давав концерти у різних містах Америки та Китаю. У 2014 році артист оголосив, що він трансгендерна жінка, і вже в Лос-Анджелесі хлопець змінив стать через серію хірургічних операцій та косметичних процедур.

Борис Апрєль до зміни статі. Фото: Ivona — bigmir)net
Борис Апрєль до зміни статі. Фото: Люкс ФМ

Спочатку Борис стає Ейпріл, але потім вирішує назвати себе Анею. А через кілька років Аня стає Зіанджею. 2018 року дівчина бере участь у 8 сезоні вокального шоу "Голос країни", де стає підопічною тодішнього зіркового тренера Потапа.

Після проєкту зникає і "Зіанджа", а на зміну їй приходить співачка Zi Faámelu ("Зі Фамела"). Втім, за документами артистка — все ще чоловік, тому вважається військовозобов’язаною.

Праворуч – Зіанджа. Фото: tochka.net/1+1

Після повномасштабного вторгнення Зі намагалася виїхати з України й одного разу навіть запропонувала хабар у розмірі 3 тисяч євро прикордонникам, але ті відмовилися. Про це виконавиця прямо заявила в інтерв’ю Rolling Stone. І Фамела наважилася переплисти через Дунай.

"Я не хочу стріляти в людей, я не хочу нікого вбивати. Я швидше помру... Бігла, рятуючи своє життя... Я почувала себе злочинницею, але я не злочинниця, я біженка", — виправдовувалася артистка.

У 2022 році Зі заявила, що перебуває в Німеччині у статусі тієї ж біженки. Останній пост в Інстаграмі виконавиці датується 29 травня 2022 року.

"Не знаю, чи стане Німеччина моїм домом назавжди, бо ще рано розповідати. Я, безумовно, була приголомшена кількістю підтримки, яку я отримала після приїзду сюди. І я не сприйму їхню доброту як належне", — писала у своєму блозі Зі Фамела.

Фото: instagram.com/zifaamelu
Фото: instagram.com/zifaamelu
Фото: instagram.com/zifaamelu

Раніше ми писали, де зараз Вадим Олійник. Співак із "Фабрики зірок" отримав популярність у дуеті з Володимиром Дантесом у групі "ДіО.фільми".