Прокляв Росію, але мовчить про війну: де зараз уродженець Києва Олександр Цекало та як виглядає його молода дружина (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 липня 2024, 12:09

Після початку повномасштабного вторгнення Цекало ніяк не коментував війну в Україні

Відомий російський артист, продюсер і телеведучий Олександр Цекало, молода дружина якого схудла до невпізнання, є уродженцем Києва. Він практично всю свою кар'єру будував у Росії, а коли почалася повномасштабна війна РФ проти України, мовчки втік до США.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як і де живе уродженець Києва Олександр Цекало і чим він зараз займається. Також ми розповімо про молоду дружину продюсера — казахську художницю і актрису Дарину Ервін.

Фото: Getty Images

Олександр Цекало – початок кар’єри в Україні та переїзд до РФ

Олександр Цекало народився у Києві в сім’ї інженерів і з самого дитинства мріяв про сцену та славу. Після закінчення київської школи, він вступив заочно до Ленінградського технологічного інституту і в цей час працював в Україні в хімлабораторії налагоджувачем та освітлювачем сцени у Театрі естради у Києві. Після закінчення навчання він почав виступати у складі квартету "Шляпа", його помітили та запропонували вступити без іспитів до Київського циркового училища.

Цекало на початку кар’єри

Після навчання Олександр Цекало почав працювати в Одеській філармонії, а згодом після одруження з актрисою Оленою Шиферман вони разом стали артистами одеського театру естради "Шарж" у Іллі Ноябрьова. Проте шлюб Цекало та Шимерман тривав недовго — дуже скоро артист познайомився з Лолітою Мілявською. Разом з нею вони в 1985 році створили кабаре-дует "Академія", який стрімко набув популярності, і разом перебралися до Москви. Шлюб та спільний проект Цекало та Лоліти тривали майже 15 років.

Кар’єра Цекало в Росії та втеча до США

За час життя в Росії киянин Олександр Цекало зробив успішну кар’єру та набув широкої популярності. Починаючи з 2000-х років, він став одним із найбільш затребуваних ведучих на російському телебаченні. Він вів безліч телешоу — "Дві зірки", "Велика різниця", "Хвилина слави", "Ігри розуму", "Прожекторперісхілтон". Також він обіймав різні посади на російському телебаченні — був генеральним продюсером спецпроектів Першого каналу, виконавчим продюсером розважальних програм на СТС, а потім і генеральним продюсером всього СТС. Також в умовах стрімкого розвитку кар’єри Олександр Цекало став співвласником та генпродюсером компанії "Среда".

Фото: Getty Images

Крім того, Цекало займався і продюсуванням кіно. Він брав участь у роботі над безліччю популярних у РФ фільмів та серіалів. А також сам знімався у кіно. Також відомо, що Цекало мав ресторанний бізнес з партнером Іваном Ургантом.

Однак після початку повномасштабної війни, яку розв’язала Росія в Україні, киянин Олександр Цекало втік до США. При цьому він повністю зник із медійного простору та ніяк не коментував війну в Україні. Раніше в одному з інтерв’ю український актор Віктор Андрієнко заявив, що Олександр Цекало прокляв Росію, втік звідти і заявив, що навіть чути про неї не хоче.

Незважаючи на втечу до Штатів, продюсерська компанія Цекало "Среда" продовжує працювати в Росії і, мабуть, приносить киянину непоганий дохід. Так, 2022 року ця компанія випустила кілька серіалів і ще один був запланований на 2023 рік.

Молода дружина Цекало Дарина Ервін

Олександр Цекало мав чимало дружин — як офіційних, так і цивільних. Крім Альони Шиферман та Лоліти Мілявської, він був одружений із сестрою Віри Брежнєвої Вікторією, яка народила йому двох дітей.

Цекало із сестрою Віри Брежнєвої Вікторією Галушко

Наразі дружиною 63-річного Цекало є молода 33-річна художниця та акторка із Казахстану Дарина Ервін. Дівчина активно веде соцмережі і не соромиться відверто демонструвати свої принади на публіку. Подейкують, що саме заради неї Цекало виїхав до США. Також, ходять чутки, що зараз Олександр Цекало живе у Беверлі-Хіллз із молодою дружиною та працює в Голлівуді.

Дарина Ервін. Фото: https://www.instagram.com/darina.ervin/

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає син зрадниці Повалій і що говорить про війну. Він називає себе українським біженцем в Іспанії.