Змінила музику на тексти і шикарно виглядає на свій вік: куди зникла солістка популярного у 2000-х гурту "Таліта Кум" (фото)

Читать на русском
Автор
992
Юлія Міщенко з "Таліти Кум" — де зараз співачка і як виглядає Новина оновлена 28 вересня 2024, 09:01
Юлія Міщенко з "Таліти Кум" — де зараз співачка і як виглядає. Фото tochka.net

Юлія Міщенко завершила кар’єру ще в 2009 році

Крім "Алібі", у 2000-х роках великою популярністю користувався поп-рок гурт "Таліта Кум", солісткою якого була Юлія Міщенко. Дівчина подарувала фанатам такі пісні, як "7а" та "Гаряча і гірка". Але потім співачка зникла зі сцени, завершивши музичну кар’єру.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Юлія Міщенко та чим займається. Варто зазначити, що ексспівачці вже 51 рік, але вона виглядає значно молодшою за свій вік.

Кар’єрний шлях Юлії Міщенко

Українська знаменитість народилась у Львові в інтелігентній родині. Вона навчалася у школі з поглибленим вивченням німецької мови, тому володіє нею досконало. У 1990 році Юлія закінчила школу із золотою медаллю, а також закінчила музичну школу за класом фортепіано, куди пішла за власним бажанням. Освіту співачка здобула у Львівському державному університеті на спеціальності "філологія".

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко завершила музичну кар’єру у 2009 році

У 1990-х роках дівчина разом з іншими студентами створила літературний гурт "ММЮННА ТУГА", а першим місцем її роботи стала телекомпанія "Міст". Також Юлія Міщенко під час навчання створила групу "О’черетяний Кварк", яка брала участь у різних фестивалях та випустила один альбом. Пізніше дівчина рік навчалася у Німеччині, а коли повернулася до Львова, створила ще один проєкт "Знову за старе", який здобув перемогу на фестивалі у Києві "Перлини сезону". Але незабаром гурт розпався.

У 2001 році зірка переїжджає до Києва і починає займатися своєю творчістю, тоді й з’являється гурт "Таліта Кум", що в перекладі з арамейської означає "Дівчинко, підведись". У 2005-му році вони вирішили потрапити на "Євробачення" з піснею "Лови мене", але перемогу у відборі віддали "Гринджолам".

У 2007 році колектив зробив перерву, оскільки Юлія завагітніла. Її чоловіком став гітарист гурту "Таліта Кум" Сергій Глушко. У 2009 році музиканти знову возз’єдналися, щоб випустити сингл "Вірю" і представити новий альбом, але він так і не вийшов, гурт розпався.

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко вийшла заміж за Сергія Глушка

Куди зникла солістка "Таліти Кум" Юлія Міщенко та чим займається

Після завершення музичної кар’єри Юлія взяла участь у трьох сезонах "Ігор патріотів" та виконувала поетично-музичний перформанс у Львові. Але потім пішла в іншу сферу, яка їй припала до душі. Близько 10 років колишня солістка гурту працює за кадром і пише сценарії для серіалів, співпрацюючи зі студією Film.UA. Цього року вона розпочала роботу над сценарієм для кінострічки "Жіночий лікар. Нове життя".

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко працює над сценарієм для серіалу "Жіночий лікар"

Юлія Міщенко в одному з інтерв’ю за 2016 рік зізналася, що робота сценаристом їй дуже подобається. Ще з часів навчання вона любила писати тексти, оскільки має освіту філолога та пишалася тим, що в Україні почали випускати серіали українською мовою.

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко живе у Києві та працює сценаристом
Сім’я Юлії Міщенко
Юлія Міщенко разом із чоловіком та сином

Разом із Сергієм Глушком вони виховують сина Марка, якому в березні виповнилося вже 15 років. Ексспівачка веде сторінку у Facebook, де ділиться робочими моментами та особистими кадрами.

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко та її син Марк
Син Юлії Міщенко
Син екс-солістки "Таліти Кум"

У 2022 році вона брала участь у створенні документального фільму "Втрачений дім", де показані історії людей, чиї будинки знищили російські окупанти. Також Юлія планує запустити курс "Школа шоуранера", щоб навчати майбутніх сценаристів та ділитися цінним досвідом. На початку року знаменитість відвідала Мадагаскар та поділилася своїми враженнями.

Юлія Міщенко
Юлія Міщенко побувала у відпустці у Магадаскарі

"Телеграф" писав раніше, де зараз співачка 90-х Сестричка Віка і що про неї відомо. Дівчина виїхала за кордон ще 1991 року.