Закликав зупинити війну, але потім "перевзувся": де зараз зірка радянських фільмів Ігор Костолевський і як виглядає

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 жовтня 2024, 15:51

Ігор Костолевський продовжує зніматися у фільмах та виступати у театрі

Є чимало російських знаменитостей, які не побоялися відверто засудити війну, розв’язану Путіним. Свою позицію позначив Максим Галкін, а також соліст гурту "Ногу свело" Максим Покровський. Але далеко не всім артистам вистачило духу протистояти режиму диктатора. Наприклад, актор Ігор Костолевський, який на початку закликав зупинити війну та загибель людей, досить швидко "перевзувся".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз російський актор і чим займається. Ми дізналися, як Ігор Костолевський відреагував на повномасштабне вторгнення Росії в Україну і чи зараз говорить на цю тему.

Кар’єра та стосунки Ігоря Костолевського

Зірка радянських фільмів народився у 1948 році в Москві, там він закінчив школу та навчався в інженерно-будівельному інституті. Однак через два роки його відрахували та Ігор вирішив спробувати вступити до театрального, хоча з першої спроби це зробити не вдалося. Але в результаті Костолевський став студентом ГІТІС, а потім пішов до Московського академічного театру імені В. Маяковського.

Ігор Костолевський під час вистави /https://www.facebook.com/igorkostolevskiy/

Популярність до артиста не приходила, тож він вирішив спробувати щастя в Норвегії. Декілька років він там був зіркою місцевої сцени, потім повернувся до Росії. Пізніше його почали запрошувати на різні спектаклі та брати участь у фільмах. Слава прийшла до Костолевського після стрічки "Зірка привабливого щастя". Далі актор з’явився у фільмі "А зорі тут тихі", "Безіменная зірка", "Законний шлюб", "Тегеран-43" та багатьох інших.

Ігор Костолевський /https://www.facebook.com/igorkostolevskiy

Ігор Костолевський був одружений двічі. Першою дружиною стала актриса Олена Романовська, яка народила йому сина Олексія. Але дружина пішла від Ігоря, оскільки ходили чутки про його постійні зради та зв’язки з французькою актрисою Консуело де Авіланд. Що стосується сина актора, то він лікувався в психіатричній клініці та перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Він казав, що був блудником і йшов шляхом диявола і що акторство веде до пекла.

Ігор Костолевський з першою дружиною та сином /vk.com/club18785853

У 2001 році Ігор Костолевський одружився з француженкою Консуело де Авіланд, яка заради нього покинула кар’єру і переїхала до Росії, а також прийняла православ’я. Понад 20 років вони вже разом.

Ігор Костолевський із другою дружиною-француженкою /https://www.facebook.com/igorkostolevskiy/

Що Ігор Костолевський говорить про війну в Україні

Російський актор Ігор Костолевський 26 лютого 2022 року разом із групою інших діячів підписав звернення із закликом врегулювати мирним шляхом ситуацію в Україні. У листі говорилося, що артисти не хочуть нової війни та допускати загибель людей, оскільки серед них є діти та онуки тих, хто воював у Великій Вітчизняній війні й в кожному живе про цю війну генетична пам’ять.

Ігор Костолевський закликав зупинити війну в Україні /https://www.facebook.com/igorkostolevskiy/

Однак у квітні того ж року Ігор Костолевський "перевзувся" і став учасником пресконференції, присвяченої акції "Відкрита завіса" театрів та інших установ та колективів культури, що проводиться на підтримку біженців з "ДНР" та "ЛНР" та сімей загиблих військовослужбовців. Актор заявив, що це "акція солідарності із суспільством, нашим народом та нашими військовослужбовцями".

Ігор Костолевський змінив ситуацію щодо війни /https://www.facebook.com/igorkostolevskiy/

Відомо, що Ігор Костолевський продовжує жити в Росії, у свої 75 років він виступає у театрі та знімається в кіно. У 2024 році він взяв участь у зйомках серіалу "Трігер-3", а також у кінострічках "Ігри" та "Фінал".

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну уродженець Дніпра Сергій Дроботенко. Актор прославився у Росії й був зіркою "Аншлагу".