Худорлявий і з густою шевелюрою: як 74-річний Михайло Поплавський виглядав у молодості (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 жовтня 2024, 09:26

Михайло Поплавський завжди прагнув успіху та популярності

Михайло Поплавський зарекомендував себе не лише як народний артист України, а і як "співочий ректор". Він двічі був одружений і мало хто знає, як виконавець виглядав у молоді роки.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, чим захоплювався Михайло Поплавський у юності та яким він був. Ми знайшли у мережі його архівні фотографії.

Як Михайло Поплавський виглядав у молодості

Український артист народився у селі Мечиславка у Кіровоградській області, у родині колгоспників. Ще зі шкільних років він розпочав трудову діяльність, допомагав комбайнерам і був муляром під час будівництва доріг. Після школи Поплавський пішов навчатись у Горлівське професійне-технічне училище та закінчив його за спеціальністю "машиніст електротяга".

Михайло Поплавський у студентські роки /http://osvita.ua/

Ще в дитинстві він відрізнявся своєю надмірною пристрастю до співу та танців. У 1969 році Михайло почав служити в лавах ЗСУ, а після служби закінчив училище культури. Пізніше він став директором сільського Будинку культури у Великих Троянах, де познайомився зі своєю першою дружиною Людмилою Глімбієвською.

В одному з інтерв’ю колишня дружина розповіла, що весілля вони зіграли досить швидко, але сам шлюб тривав лише півтора року. Михайло вже тоді мав багато шанувальниць, адже він починав будувати свою кар’єру.

Михайло Поплавський та його перша дружина Людмила /1 хвилина

У Instagram артиста можна знайти рідкісні архівні кадри, де він показував, як виглядав у молоді роки. На цьому чорно-білому знімку він тримає свого маленького сина Олександра, якого йому народила друга дружина Людмила. З нею він одружився на початку 80-х років і прожили вони разом близько 30 років.

Михайло Поплавський разом із сином /instagram.com/poplavskiy_michail

На кадрах видно, що в молодості Михайло Поплавський мав худорляву статуру і густу чорну шевелюру. Але ще тоді він стежив за своїм іміджем і прагнув виглядати стильно.

Михайло Поплавський у молодості /http://osvita.ua/

Зазначимо, що у 1993 році Михайла Поплавського призначили ректором Київського державного інституту культури, він став наймолодшим ректором у країні. Тоді він буквально шокував український шоубізнес, запустивши проєкт "Співаючий ректор" і вийшов вперше на сцену з піснею "Юний орел". Поплавський відрізняється своїми нестандартними та епатажними рішеннями, тому багато хто до його творчості ставиться неоднозначно.

Михайло Поплавський на посаді ректора /http://osvita.ua/

"Телеграф" писав раніше, що Поплавський платить родичам за хлопчиків. Ми показали, як виглядає його син та онуки.