Бачила американські прапори на Хрещатику та звинувачує Зеленського: що говорить про війну зірка "Сватів" Олеся Железняк

Читать на русском
Автор
524
Олеся Железняк працювала з Володимиром Зеленським у кіно Новина оновлена 04 жовтня 2024, 21:04
Олеся Железняк працювала з Володимиром Зеленським у кіно. Фото Колаж "Телеграф"

Актриса не відзначилася оригінальністю, висловлюючи свою пропагандистську позицію

Олеся Железняк — російська актриса театру та кіно, яка запам’яталася українським глядачам роллю Лариси Буханкіної у серіалі "Свати", виявилася пропагандисткою та путіністкою. Артистка, яка багато часу провела на зйомках у Києві, здивувала своєю імперською позицією та пропозиціями окупувати всю Україну.

"Телеграф" детальніше розповість про те, що говорить про війну в Україні російська актриса Олеся Железняк.

Олеся Железняк

Олеся Железняк — що вона говорить про війну в Україні

Актриса Олеся Железняк — корінна москвичка, вона народилася 1974 року, зараз їй 49 років і вона має статус заслуженої артистки Росії. Українські глядачі знають Олесю як виконавицю ролі Лариси Буханкіної у серіалі "Свати", який знімала українська студія "Квартал 95".

І незважаючи на те, що Железняк багато часу проводила у Києві, коли проходили зйомки "Сватів", вона одна з перших, хто підхопив російську пропаганду та назвала українців "нациками". Власне, після нападу РФ на Україну вона стала інструментом у руках російського пропагандистського телебачення, якому із задоволенням роздає інтерв’ю та говорить про Україну.

Олеся Железняк

Так, вона вигадала історію про американські прапори у Києві: "Я пам’ятаю, суботу, неділю ми йшли Хрещатиком і там висіли прапори американські. Я думаю, може зло так і приходить".

Також вона заявила, що президент України Володимир Зеленський, з яким вони працювали в кіно, вбиває дітей: "Володя, ну, невже ти мене так ненавидів, що хочеш убити моїх дітей?".

Олеся Железняк, Свати

При цьому Олеся Железняк чомусь вважає, що Україна та Росія мають стати одним цілим: "Мені здається, що ми маємо бути разом. Я не знаю, як це має бути оформлено, у всього є якась юридична сторона, якої я не торкаюся, але з людської точки зору, мені здається, ми маємо бути разом. Ми – одне ціле, тому що культура у нас спільна".

Олеся Железняк підтримує агресивну війну Путіна в Україні. І дуже здивувалася та обурилася, що Володимир Зеленський так кардинально змінив своє ставлення до країни-агресора Росії та її мешканців.

Олеся Залізняк

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає корінна донеччанка Тетяна Кравченко зі "Сватів. Вона навіть благословила окупантів на вбивства і спивається в Росії.