"Дупа огірка" дуже сподобалася: що відомо про співачку Кажанну, від якої фанатіє сам Єрмак (фото, відео)

Читать на русском
Автор
787
Андрій Єрмак слухає Кожанну Новина оновлена 05 жовтня 2024, 10:18
Андрій Єрмак слухає Кожанну. Фото Колаж "Телеграфу"

Глава Офісу президента виявився у захваті від творчості молодої одеситки

Керівник Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак, як виявилось, вражений музичною творчістю автора хіта "Дупа огірка" Кажанни. Артистка порівняно недавно увійшла у світ вітчизняного шоубізнесу.

Днями у своєму Телеграм-каналі Єрмак поділився посиланнями на трендові пісні Кажанни, зокрема, на її новий хіт "Усмішка". Зазначимо, що політик тричі згадав виконавицю на своєму каналі у месенджері.

Для Кажанни це, мабуть, стало повною несподіванкою, про що вона висловилася в блозі ТікТок. "Ой, та хто це буде слухать...", — написала співачка, показуючи скріншот посту захопленого Єрмака із серцем до її пісні.

Хто така Кажанна

Молода співачка з Одеси Анна Кажан співпрацює з лейблом NOVA MUSIC, який заснувала Jerry Heil. Під час своєї музичної кар’єри співачка випустила кілька вірусних хітів. До цього дівчина прославилася в українському сегменті TikTok, який завела у 2021 році, завдяки жартівливим трекам. Анна неодноразово записувала на складі торгового центру, де працювала, кілька пародій про артистів, які виконують "шароварщину".

кажанна анна кажан
Фото: instagram.com/kazhanna_

Торік Кажанна випустила трек "Дупа огірка", яка стала трендом серед українців у TikTok. Також серед нових робіт Анни "Усмішка", "Жалі", "Пазл".

кажанна анна кажан
Фото: instagram.com/kazhanna_
кажанна анна кажан
Фото: instagram.com/kazhanna_
кажанна анна кажан
Фото: instagram.com/kazhanna_

Раніше ми розповідали про гурт "Алібі". Дізнайтеся, де зараз сестри Завальські та що говорять про війну в Україні.