Мріяла знятися у Playboy з 9 років: якою була Даша Астаф’єва у дитинстві та юності

Читать на русском
Автор
737
Даша Астаф'єва в юності Новина оновлена 07 жовтня 2024, 17:29
Даша Астаф'єва в юності. Фото Колаж Телеграфу

Співачка стала однією з найвідоміших моделей Playboy

Співачка Даша Астаф’єва — одна із найвідоміших зірок українського шоубізнесу. Ми знаємо її як сексуальну жінку, модель Playboy та ексцентричну виконавицю. Як виявилося, кар’єра зірки розпочалася ще в юності.

Від початку повномасштабного вторгнення співачка дещо змінилася: вона стала показувати себе без макіяжу та у звичайному одязі. Також виконавиця зізнавалася, що її хобі — це риболовля. Шоком для фанів стало також те, що співачка не соромилася чистити картоплю в укриттях, щоб готувати обіди для наших захисників.

Дитинство Даші Астаф’євої

Майбутня співачка народилася 4 серпня 1985 року у місті Орджонікідзе (нині — Покров) на Дніпропетровщині. Із самого дитинства вона захоплювалася мистецтвом — музикою і танцями. Навчалася Астаф’єва на режисерському факультеті.

Даша Астаф'єва у дитинстві
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва у дитинстві

Коли дівчина переїхала до Києва, познайомилася з продюсером Юрієм Нікітіним, і він запропонував їй взяти участь у "Фабриці зірок". Відомою Астаф’єва стала завдяки гурту Nikita, де вона була солісткою разом із Юлею Кавтарадзе.

Даша Астаф'єва
Фото: tochka.net
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва на "Фабриці зірок"

Кар’єра фотомоделі

Коли дівчина вирішила робити портфоліо моделі, фотограф після закінчення основної роботи, запропонував їй знятися голою. Дівчина без роздумів погодилася, хоч і не мала ідеальних форм, за її словами.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Астаф’єва зізнавалася, що мріяла стати моделлю Playboy з 9 років. У 2006 році Даша Астаф’єва стала "playmate місяця" українського видання Playboy. Фото з цієї фотосесії передрукували 15 видань журналу з усього світу. Пізніше її також запросили взяти участь у конкурсі на ювілейну обкладинку журналу — на честь його 55-річчя. Астаф’єва була поза конкурсом, хоч і кастинг проходив по всьому світу.

Даша Астаф'єва
Фото: зі сторінки Андре Тана
Даша Астаф'єва гола
Фото: tochka.net

З роками Даша Астаф'єва перетворилася на багатогранну особистість — співачку, акторку, модель та телеведучу. Її шлях до успіху став прикладом для багатьох молодих жінок, які мріють досягти своїх цілей, не зважаючи на перешкоди.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала в юності співачка Руслана. Артистка підкорила сцену своїм голосом, енергетикою та дикими танцями.