Втекла від чоловіка-мільйонера та зайнялася творчістю: куди зникла "Міс Україна-2013" Анна Заячківська і чи говорить про війну

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 17:25

Дівчина пішла з моделінгу та зайнялася іншою діяльністю

Модель Анна Заячківська, яка у 2013 році стала володаркою титулу "Міс Україна", давно живе за кордоном та будує кар’єру. Проте дівчина не забуває про рідну країну та підтримує її у боротьбі з російським агресором, чого не можна сказати про Інну Цимбалюк, яка є "Міс Україна Всесвіт 2006".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз живе Анна та як склалася її доля. Ми дізналися, що каже дівчина про війну в Україні.

Модельний бізнес та нещасливий шлюб

Анна Заячківська народилася у 1991 році в Івано-Франківську, де закінчила гімназію, потім стала студенткою Інституту мистецтв Національного університету Прикарпаття ім. Ст. Стефаника. Там дівчина розпочала свої перші кроки у модельному бізнесі. Анна спочатку перемогла на конкурсі "Княгиня Прикарпаття", потім "Княгиня Топ-модель Україна" та у 2013 році стала володаркою титулу "Міс Україна".

Анна Заячківська стала "Міс Україна-2013" /https://www.instagram.com/_anna_zaia_/

Анна брала участь у конкурсі краси "Міс Світу", де посіла третє місце у конкурсі талантів та увійшла до ТОП-20. Дівчина співала та виконувала авторські пісні, а за професією була художник-іконописець.

Заявивши про себе у світі моделінгу українка переїхала до Мілана (Італія) і почала працювати з модельними агентствами. Незабаром Анна познайомилася з італійським мільйонером Джанлукі Черваро, який був старший за неї на 20 років. Але шлюб тривав лише 7 місяців, оскільки чоловік почав проявляти стосовно дівчини домашнє насильство.

Анна Заячківська разом із колишнім чоловіком-мільйонером /depo.ua

Анна не витримала, написала чоловікові листа, залишила обручку і не взявши ніяких речей купила квиток до Риму, а наступного дня відлетіла до Нью-Йорка. Там дівчині облаштуватись допомогла українська діаспора.

Анна Заячківська переїхала до США /https://www.instagram.com/_anna_zaia_/

Де зараз Анна і чим займається

Українка зараз продовжує жити у США та займається улюбленою справою — малюванням. Анна успішно презентувала свої роботи на кількох персональних виставках.

Анна Заячківська зайнялася малюванням /https://www.instagram.com/_anna_zaia_/

33-річна модель, попри те, що давно будує своє життя за кордоном, не мовчить про війну. Ще в період Революції Гідності вона була на Майдані та допомагала протестувальникам.

Відомо, що Анна періодично відвідує Україну та допомагає нашій країні у такий важкий період. На своїй сторінці в Instagram вона ділиться моментами зі свого життя,

Анна Заячківська підтримує Україну у війні /https://www.instagram.com/_anna_zaia_/

"Телеграф" писав раніше, куди зник музичний продюсер Юрій Фалеса, який був у стосунках з Ані Лорак. Його будинок у Києві зруйнували окупанти.