Діти Ніни Матвієнко вшанували її пам’ять: як виглядає дочка та сини артистки і що про них відомо (фото)

Читать на русском
Автор
683
Як виглядає дочка та сини співачки й чим вони займаються Новина оновлена 08 жовтня 2024, 19:04
Як виглядає дочка та сини співачки й чим вони займаються. Фото Колаж "Телеграфа"

Довгий час про синів співачки нічого не було відомо

Рівно рік тому, 8 жовтня, померла українська артистка Ніна Матвієнко. У шлюбі з художником Петром Гончаром у неї народилося троє дітей: дочка Антоніна та сини Іван та Андрій. Дочка співачки широко відома публіці, адже пішла стопами матері, а от про синів мало хто чув.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз діти артистки та як вони виглядають. Ми дізналися, чим займаються її сини.

Діти Ніни Матвієнко – де зараз і чим займаються

Донька артистки Антоніна (Тоня), як і покійна мати, розвиває кар’єру співачки. Любов до музики в неї з’явилася ще в дитинстві, адже дівчинка часто гастролювала з мамою містами й була на її концертах. У 1999 році вона закінчила Київську спеціальну музичну школу-інтернат, потім навчалася у Київському інституті культури та мистецтв і здобула там дві вищі освіти.

Тоня Матвієнко з мамою
Тоня Матвієнко з мамою Ніною

У 2011 році Тоня взяла участь у шоу "Голос країни", вона швидко привернула до себе увагу своїм неповторним тембром та манерою виконання. Наразі артистка продовжує виступати. З початку війни Антоніна провела безліч благодійних концертів містами Європи.

Дочка Матвієнко одружена зі співаком Арсеном Мірзояном. Пара виховує двох доньок. На своїй сторінці в Instagram дівчина ділиться моментами свого концертного та особистого життя. Також вона активно допомагає українським військовослужбовцям.

Ніна Матвієнко з донькою та онуками
Тоня Матвієнко разом із мамою та доньками

Щодо синів Ніни Матвієнко, то про них було відомо мало, оскільки чоловіки вважають за краще вести закритий спосіб життя. Старшого сина артистки звуть Іван. У 2005 році він постригся у ченці й взяв собі ім’я Януарій. 12 років чоловік служив у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі (Крим), але після того, як його анексували росіяни, Януарій переїхав до Ніжина (Чернігівська область).

Син Ніни Матвієнко
Іван – старший син Ніни Матвієнко, Фото: gorod.cn.ua

В інтерв’ю Gorod.cn.ua старший син Матвієнко розповів, що став ієродияконом церкви Івана Богослова ПЦУ і разом з іншим ченцем винаймає квартиру. Мама фінансово йому допомагала та вносила пожертвування на храм. А старша сестра віддала на потреби храму свій автомобіль.

Тоня Матвієнко з братами
Тоня Матвієнко з братами

За словами Януарія, він більше пішов у батька-художника і займається іконописом, іноді розписує приміщення, так само як і його рідний брат Андрій. Серед відомих робіт другого сина Ніни Матвієнко можна виділити картину "Григорій Сковорода", яку він написав у 23 роки. А також картину "Козак Мамай" (1999).

Син Ніни Матвієнко
Андрій Гончар – середній син Ніни Матвієнко, Фото: esu.com.ua

Андрій Гончар також займався розписом у храмах, разом із батьком та групою інших художників вони працювали у Михайлівському Золотоверхому соборі. Також син Матвієнко залишив слід своєї кисті на відновленому куполі Софії Київської та на східному фасаді в Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Проте зараз Андрій став на захист нашої країни. Чоловік приєднався до лав Національної гвардії України.

На своїй сторінці в Instagram Тоня Матвієнко вшанувала пам’ять матері, опублікувавши зворушливі слова. Також вона вперше за довгий час показала своїх братів. У річницю на могилу артистки прийшла вся її сім’я — донька із чоловіком та своїми дочками, а також сини.

Сім'я Ніни Матвієнко вшанувала її пам'ять
Сім'я Ніни Матвієнко вшанувала її пам'ять

"Телеграф" писав раніше, що стали відомі останні слова Ніни Матвієнко. Про що артистка просила українців?