Вдові Маслякова прилетів штраф за невдалий кадр із "КВК"

Читать на русском
Автор
1028
Світлана Маслякова отримала штраф у 40 доларів
Світлана Маслякова отримала штраф у 40 доларів. Фото Соцсети

Росіянам показали ненависних Макаревича та Слєпакова

Вдову путініста Олександра Маслякова оштрафували за "зловживання свободою ЗМІ" у Росії. Усьому виною відео з Андрієм Макаревичем та Семеном Слєпаковим, які визнані у РФ "іноагентами".

В ефірі телеканалу "КВК ТВ", повідомляють росЗМІ, показали старий гумористичний номер за участю артистів, які виступають проти війни в Україні, не згадавши при цьому, що їх визнано в країні-агресорці "іноземними агентами". Внаслідок цього головному редактору каналу Світлані Масляковій було виписано штраф на суму близько 4 тисяч рублів (менш як 2 тисячі грн).

Причиною накладення штрафу стала поява в ефірі телеканалу "КВК ТВ" "гумористичної сценки", де в кадрі були показані комік Семен Слєпаков та музикант Андрій Макаревич, які колись були одними з членів журі. Однак телеканал не вказав, що обидва вони визнані "іноагентами". Зазначимо, що Андрій Макаревич не перестає тролити росіян, а Семен Слєпаков на своїх концертах принижує Росію. Він раніше був також капітаном команди КВК "Збірна П'ятигорська".

Нагадаємо, що Олександр Масляков помер 8 вересня 2024 року у віці 82 років від раку легенів. Він підтримував агресивну політику диктатора Путіна, а 2024 року Масляков виступив у ролі довіреної особи президента РФ на виборах. Поховали путініста 11 вересня, а на церемонії прощання "засвітилася" команда КВК зі Львова.