Не відвідував окупований Крим заради роботи в Україні: що говорить про війну зірка серіалу "Пес" Микита Панфілов (фото)

Читати російською
Автор

У серіалі "Пес" Панфілов був єдиним російським актором

Багато російських акторів, наприклад, Максим Радугін, стали відомими завдяки українським телепроєктам. До них входить і 45-річний Микита Панфілов, який був зіркою серіалу "Пес".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз російський актор і чим займається. Ми дізналися, чи він говорить про війну в Україні.

Як Микита Панфілов потрапив до українського серіалу

Актор народився у Москві, де закінчив Школу-студію МХАТ та служив у МХТ імені А. П. Чехова. Вперше в кіно Микита Панфілов дебютував у 2005 році в серіалі "Ад’ютанти кохання". Потім актор з’явився у фільмах "Веревка из песка", "Погоня за ангелом" та "Духless".

Однак широку популярність Панфілов отримав у 2015 році, коли здобув головну роль в українському серіалі "Пес". Там він зіграв працівника правоохоронних органів Максима Максимова. Його колегою з кінострічки стала німецька вівчарка Мухтар. Актор зізнався, що сценарій серіалу йому сподобався, але з огляду на те, що Панфілов завжди був "кошатником", спочатку йому було складно з напарником по сценах. Але при цьому після закінчення знімання актор завів собі собаку. Серіал знімався з 2015 до 2021 року.

Микита Панфілов став популярним завдяки серіалу "Пес" /https://fotkiflo.ru/

Щоб мати можливість відвідувати Україну, Микита Панфілов відмовився відвідувати Крим, який у 2014 році анексувала Росія. Актор говорив, що через обмеження з боку Росії та України, йому було складніше добиратися до Києва на зйомки, дорога до столиці в нього займала близько п’ятої години, хоча раніше він літав до Києва понад годину.

Микита Панфілов мовчить про війну в Україні /https://fotkiflo.ru/

Де зараз Микита Панфілов і що говорить про війну

Актор продовжує зніматися у фільмах та живе в Росії. Торік із ним вийшов третій сезон серіалу "Лихач". В інтерв’ю "Вокруг ТВ" Панфілов заявив, що глядачі можуть сподіватися на продовження кінострічки "Пес" і якщо його запросять знову брати участь, то він погодиться.

Микита Панфілов продовжує зніматися у кіно /https://www.instagram.com/panfilov_officialgroup/
Микита Панфілов /https://www.instagram.com/panfilov_officialgroup/

Але російський актор не засудив війну, він жодного разу не висловився з приводу повномасштабного вторгнення путінської армії на територію України. Панфілов зазначив, що є дві теми, на які він не говоритиме ніколи — це політика та його колишні пасії.

Микита Панфілов живе у Росії /https://www.instagram.com/panfilov_officialgroup/

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну зірка серіалу "Бригада" Сергій Безруков. Актор має чітку позицію.