"Костюм не пошкодую": Вернидуб розповів, що зробить в разі перемоги над "Шахтарем" у Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
Юрій Вернидуб
Юрій Вернидуб. Фото ФК Шериф

Юрій Вернидуб не соромиться проявляти емоції.

Головний тренер "Шерифа" українець Юрій Вернидуб, який недавно підтримав Олександра Петракова в конфлікті з Русланом Малиновським, розповів, що зробить, якщо його команда обіграє "Шахтар" на старті Ліги чемпіонів.

Слова фахівця наводить офіційний сайт УЄФА.

Вернидуб розповів, що голитися налисо в разі успіху не буде, адже у нього і так мало волосся. Крім того, він поміняє свій спортивний костюм на класичний, щоб відповідати рівню групового етапу Ліги чемпіонів, а якщо його команда вийде вперед, то він шкодувати костюм не збирається. Наставник пообіцяв зробити підкат.

"Якщо будемо вигравати у" Шахтаря ", то я не пошкодую свій новий костюм. Зроблю підкат, не замислюючись", — цитує фахівця прес-служба УЄФА.

"Телеграф" нагадує, що "Шахтар" зіграє з "Шерифом" у середу, 15 вересня. Гра відбудеться в Тирасполі на стадіоні "Шериф", початок поєдинку — о 19:45 за київським часом. Раніше "Телеграф" повідомляв, де подивитися цю зустріч в прямому ефірі, а також розповідав про котируваннях букмекерів на цей поєдинок.

Нагадаємо, перед грою с "Шерифом" "Гірники" легко переграли Дніпро-1. Красивий м'яч в цій грі записав на свій рахунок Фернандо.