Луческу дав Супрязі "життєвий урок" (відео)

Читать на русском
Автор
793
Мірча Луческу залишився незадоволений Владиславом Супрягою
Мірча Луческу залишився незадоволений Владиславом Супрягою. Фото ФК Динамо (Київ)

Владислав Супряга розчарував тренера.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував неоднозначну заміну нападника Владислава Супряги в гостьовому матчі 11-го туру чемпіонату України сезону 2021/22 зі "Львовом" (1:4).

Містер пояснив своє рішення в коментарі для телеканалів "Футбол 1/2/3".

Луческу замінив форварда ще в першому таймі на 41-й хвилині. Під час трансляції поєдинку з "бровки" "Біло-синіх" звучали докори в сторону Супряги від головного тренера. Після заміни Владислав не потиснув коучу руку.

За словами румунського тренера, Супряга не забив гол у ситуації, коли він зобов'язаний був це робити, а потім його дії призвели до м’яча в ворота киян. Луческу закликав футболіста бути більш уважним і сконцентрованим. Також Мірча зазначив, що Владислав володіє прекрасною фізичною формою і технікою, але йому не вистачає характеру, а в професійному футболі це має велике значення.

"Супряга повинен зробити висновки з цієї заміни. Це життєвий урок професійному футболісту, — заявив після матчу Луческу.

"Телеграф" нагадує, що вже в середу, 20 жовтня, "Динамо" проведе важливий матч в Лізі чемпіонів проти "Барселони". У стані киян вже заговорили про можливу перемогу, хоча букмекери абсолютно не вірять в "Біло-синіх".