Ракицький закликав проводити дружні турніри між Україною та Росією

Читати російською
Автор

Колишній футболіст збірної України хоче повернути минулі часи.

Центральний захисник пітерського "Зеніту" Ярослав Ракицький, який перебуває на межі вильоту з команди, прокоментував рішення УЄФА вкотре розвести збірні України та Росії у відборі на чемпіонат світу-2022.

Своїми думками з цього приводу українець поділився в інтерв’ю sport-express.ru.

Збірні України та Росії не можуть потрапити одна на одну у кваліфікації навіть теоретично. УЄФА після російської агресії розводить сусідні країни на клубному та міжнародному рівнях. Так сталося і перед жеребкуванням раунду плей-офф відбору на ЧС-2022, куди потрапили обидві збірні. Ракицький не розуміє такого рішення головного футбольного органу Європи та закликав припинити розводити російські та українські клуби у єврокубках.Ба більше, центральний захисник "Зеніту" хоче проводити дружні турніри між командами двох країн.

"Я хотів би, щоб російські команди з українськими зустрічалися в Лізі чемпіонів, як було раніше. І щоб проводили турнірчики дружні, це ж нормально", — заявив Ракицький.

Раніше Ярослав оцінив своє можливе повернення до збірної України, а також назвав шанси збірних України та РФ на вихід у фінальну частину ЧС-2022 у Катарі.