"Пропустив у слабке місце": екс-тренер Кличка розповів, як "згасили" Усика (відео)

Читать на русском
Автор
682
Сергій Городнічов
Сергій Городнічов. Фото Screenshot

Олександр провів невдалий спаринг.

Сергій Городнічов, екстренер Володимира Кличка розповів, як одного разу грузинський боксер Яго Кіладзе завдав сильних побоїв Олександру Усику у спарингу.

Відповідний коментар тренер дав під час спілкування з підписниками у себе на YouTube-каналі.

Городнічов розповів, що Кіладзе знайшов слабке місце Усика — селезінку, а українець після пропущеного удару зупинив спаринг.

"У них спаринг був, Кіладзе Усика по селезінці вдарив у першому або другому раунді — і все, бій зупинили. Погасив добре — ось це був боїще. А потім десять раундів боксували. Звичайно, красені. По селезінці Усік пропустив — ось його слабке місце. Правый прямий як дав", — цитує Городнічова fightnews.

Зазначимо, Кіладзе нещодавно провів божевільний поєдинок проти українця Віктора Вихриста. Цей бій подарував любителям боксу неймовірну розв’язку з 5 нокдаунами. Крім того, дісталося навіть рефері.

Олександр Усик восени переміг Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу у важкій вазі за кількома версіями. У 2022 році на українця чекає реванш з AJ, а у разі успіху Олександр може битися з Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу.