Усик "виграв" битву поглядів у Джошуа перед реваншем (відео)

Читать на русском
Автор
1293
Усик — Джошуа Новина оновлена 10 серпня 2022, 15:38
Усик — Джошуа. Фото Screenshot

Боксери провели дуель поглядів

Український боксер Олександр Усик і британець Ентоні Джошуа зустрілися віч-на-віч у Саудівській Аравії, де провели першу "дуель поглядів" перед реваншем, який пройде в серпні в Джидді.

Про це повідомляє промоутерська компанія Matchroom Boxing.

У вівторок, 21 червня, чемпіон WBO, IBF, IBO, WBA у надважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) та колишній володар титулів Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) провели пресконференцію у Джидді. Боксери говорили, що зроблять усе, щоб перемогти. Усик на заході спілкувався українською та англійською мовами. Після закінчення словесної дуелі боксери провели традиційну дуель поглядів. У затяжній "битві" перемогу здобув українець, а ось британець відвів погляд.

Сам поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії 20 серпня. Нагадаємо, у першому бою Усик у 12 раундах показав AJ "урок боксу", здобувши впевнену перемогу суддівським рішенням.

Нагадаємо, через повномасштабне вторгнення росії Усик не відразу прийняв рішення про проведення другого бою з Джошуа. Спочатку боксер вступив до лав тероборони, проте пізніше все-таки вирішив розпочати підготовку до реваншу. Через війну на батьківщині Олександр сильно схуд, але до 20 серпня, схоже, повинен набрати необхідну форму.