Тенісистку, яка зменшила собі груди, спіймали на допінгу

Читать на русском
Автор
633
Сімоні довелося піти на жертву заради успіху
Сімоні довелося піти на жертву заради успіху. Фото Колаж "Телеграфу"

Сімона Халеп здала позитивний тест на US Open

Дворазова переможниця турнірів "Великого шолома" румунка Сімона Халеп повідомила, що в її допінг-пробі виявили заборонений препарат. Нагадаємо, що Каміла Валієва чекає покарання за допінг.

Халеп підкреслила, що розпочався найскладніший матч у її кар’єрі: боротьба за правду. За словами тенісистки, субстанцію під назвою Roxadustat виявлено у вкрай низькій кількості. Сімона написала в Instagram, що ніколи свідомо не приймала нічого забороненого, і висловила сподівання, що рано чи пізно стане зрозумілим, яка ситуація насправді.

Свій останній турнір Халеп провела у серпні. Вона програла у першому колі US Open і незабаром після цього достроково завершила сезон.

Хто така Халеп?

Сімона народилася 27 вересня 1991 року у Констанці (Румунія). Колишня перша ракетка світу. Переможниця двох турнірів "Великого шолома" в одиночному розряді (Відкритий чемпіонат Франції-2018, Вімблдон-2019); переможниця 25 турнірів WTA; за кар’єру заробила понад 40 млн. доларів.

У 2009 році Симона зменшила собі груди. "Груди завдають мені незручностей під час гри. Їх вага призводить до того, що я не можу максимально швидко реагувати на зміни на корті і діяти блискавично", — пояснювала Халеп причину операції.

Сімона до операції
Сімона після операції

Раніше ми розповідали, як повела себе українська тенісистка при зустрічі з білорускою.