Світоліна вперше стала мамою: як назвали дитину

Читать на русском
Автор
4091
Еліна Світоліна та Гаель Монфіс стали батьками
Еліна Світоліна та Гаель Монфіс стали батьками. Фото instagram.com/elisvitolina

Зіркова пара тенісистів повідомила радісну новину

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна, яка стала другим амбасадором фандрейзингової платформи United24, вперше стала мамою.

Про це спортсменка повідомила сама на своїй сторінці в Instagram. Еліна народила дівчинку, яку назвали SKAÏ (Скай). Батьком дитини є французький тенісист, чоловік Світоліної Гаель Монфіс.

"Яка ніч! Пані та панове, будь ласка, прошу тепло вітати SKAÏ Монфіс. Не можу подякувати мого чоловіка, що прожив цей незабутній момент зі мною", — написала Еліна.

"У мене була найдивовижніша ніч у моєму житті, яка закінчилася найкрасивішим подарунком близько 6 ранку. Еліна була сильною і сміливою. Я не можу не подякувати моїй дружині й Богові за цей особливий момент. Ласкаво просимо у світ, моя маленька принцеса SKAÏ" — написав Гаель на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Світоліна та Монфіс публічно заявили про свої стосунки у січні 2019 року під час Australian Open. Наприкінці лютого 2021 року спортсмени повідомили про перерву у відносинах, проте вже через 2 місяці заявили про заручини. Гаель та Еліна зіграли весілля у липні 2021 року у Швейцарії. Про свою вагітність українка повідомила у травні.

Раніше повідомлялося, що українські тенісисти купили джип для українських захисників.