Батько року: брудний шахтар прийшов з сином на баскетбол та підірвав соцмережі (фото)

Читать на русском
Автор
4408
Шахтар із сином на баскетбольному матчі
Шахтар із сином на баскетбольному матчі. Фото Колаж "Телеграфу"

Майкл Магуайр вмить став знаменитим і отримав квитки на VIP-трибуну

Неймовірно мила історія відбулася у Штатах на матчі університетської баскетбольної ліги. Одна з уболівальниць команди "Кентуккі" помітила на трибунах немитого чоловіка у брудному робочому одязі. Вона опублікувала фото у соцмережах. Його помітив тренер клубу Джон Каліпарі та зробив репост, зібравши близько 200 тисяч лайків.

"Цей чоловік прийшов подивитися на мою команду відразу після зміни. Не знаю, хто це, але я маю для його сім’ї VIP-квитки", — написав у Twitter Каліпарі.

У коментарях відгукнулася дружина героя та розповіла подробиці. Її чоловік Майкл Магуайр працює на шахті. Того дня він пішов на зміну о 4:45 ранку, відпрацював 12 годин і насилу встиг відвести сина на вечірню гру улюбленої команди. У соцмережах Магуайра вже називають "Батьком року", повідомляє CNN.

Сам чоловік пояснив свій вчинок тим, що мав лише 45 хвилин, щоб дістатися стадіону. Він ніяк не встигав заїхати додому, щоб помитися і переодягнутися. І навіть не допускав запізнення на початок матчу, щоб не засмутити свого сина.