Канада "перестріляла" Бельгію на ЧС-2022, але програла

Читать на русском
Автор
Тібо Куртуа Новина оновлена 24 листопада 2022, 10:04
Тібо Куртуа. Фото twitter.com/FIFAWorldCup

Канадці блискуче провели матч, але не досягли результату

У середу, 23 листопада, на чемпіонаті світу з футболу у Катарі відбувся заключний матч четвертого ігрового дня Бельгія — Канада.

Зустріч відбулася в Ар-Райяні на стадіоні "Ахмед бін Алі" та завершилася мінімальною перемогою Бельгії з рахунком 1:0. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації футболу.

Героєм поєдинку став Міші Батшуаї, який забив єдиний гол у зустрічі під завісу першого тайму, а також воротар "Червоних дияволів" Тібо Куртуа, який відбив пенальті на старті поєдинку. Примітно, що канадці атакували в рази частіше за Бельгію і в кілька разів частіше били по воротах. На жаль для "Кленових листків", перемагає той, хто забиває більше голів…

Бельгія – Канада – 1:0

Гол: Батшуаї, 44

Попередження: Карраско, 9. Менье, 54. Онана, 56 – Девіс, 81, Джонстон, 83

Бельгія: Куртуа, Алдервейрельд, Вертонген, Дендонкер, Вітцель, Кастань, Карраско (Меньє, 46), Тілеманс (Онана, 46), де Брюйне, Е. Азар (Троссард, 62), Батшуайї (Опенда, 78)

Канада: Борян, Віторія, Міллер, Джонстон, Ларея (Адекугбе, 74), Хатчінсон (Коне, 58), Еуштакіу (Осоріо, 81), Бьюкенен, Девіс, Хойлетт (Ларін, 58), Девід

Группа F
Группа F

Повний відеоогляд зустрічі:

Відео голу:

В іншому матчі групи F Марокко та Хорватія поділили очки (0:0).

Раніше повідомлялося, чому рефері на чемпіонаті світу у Катарі компенсують більше ігрового часу порівняно з іншими матчами.