"Радий бути в одному ряду з дружиною Зеленського": Поворознюк відреагував на потрапляння в "Миротворець"

Читать на русском
Автор
1763
Олександр Поворознюк та Олена Зеленська
Олександр Поворознюк та Олена Зеленська. Фото instagram.com/fcinhulets, facebook.com/olenazelenska.official

Олександр Поворознюк заперечує всі звинувачення

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк прокоментував потрапляння до бази "Миротворець", куди футбольний функціонер загримів на початку січня.

Відповідний коментар "Папи" (прізвисько Поворознюка) доступний на його сторінці в Instagram. Олександр назвав усі звинувачення на свою адресу "липовими". Крім того, він навіть назвав це честю, адже став в один ряд із дружиною президента України Оленою Зеленською, яка також потрапляла у цей список.

"Сайт "Миротворець" колись таврували Олену Зеленську, то для мене велика честь бути затаврований цими негідниками і стояти з дружиною Президента в одному ряду за липовими обвинуваченнями. 1937 рік українці колись пережили. Чорні воронки та репресії теж. І ворогів, які прикриваються Україною та патріотизмом, теж переживемо і викинемо з країни! Спочатку русаків, потім внутрішню мерзоту", — написав Поворознюк.

Нагадаємо, за версією "Миротворця", Поворознюк робив усвідомлені дії, спрямовані на грабування України. Додамо, Олена Зеленська потрапила до бази "Миротворця" у квітні 2019 року. Дружина президента (на той момент кандидата в президенти) у 2014 році зробила репост на сторінці у Facebook публікації російських ЗМІ, які просили за винагороду надсилати інформацію про переміщення українських військ. Зеленська пробула у цій базі лише один день. Олена зізналася, що у 2014 році була шокована ситуацією в країні і зробила репост, "не знаючи всіх технічних особливостей" соцмережі.

Довідка: Центр "Миротворець" – український сайт та громадська організація, що публікує дані про людей, які вважаються авторами сайту ворогами України, або "дії яких мають ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права".

Раніше повідомлялося, що у Поворознюка виник конфлікт із журналістом Дмитром Гордоном. Нагадаємо, Олександр встиг "наїхати" навіть на Ілона Маска.