Говорив, говорю і говоритиму російською: Алієв не хоче переходити на українську (відео)

Читать на русском
Автор
9149
Олександр Алієв
Олександр Алієв. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Колишній футболіст не хоче відмовлятися від російської мови, адже йому зручно розмовляти нею

Екснападник київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який пригрозив українському футболісту, який виступав у росії після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, висловився на тему української мови.

Підписники поцікавилися в Алієва в Instagram, чому він не переходить на українську мову. Спортсмен зазначив, що йому важко говорити українською, а тому він не збирається на ній говорити.

"У мене запитують, чому я розмовляю російською. Тому що я завжди говорив і говоритиму російською. Це особиста справа кожного. Ви бачите мені дуже важко. Так що я говорив, говорю і говоритиму російською. Я думаю, ви мене зрозуміли. Усім хорошого дня", — заявив ексфорвард київського "Динамо".

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Алієв вступив до лав тероборони Києва. У травні 2022 року Олександр розповів, що знаходиться в лавах ЗСУ.

Нагадаємо, Алієв жорстко "пройшовся" по російському футболісту Артему Дзюбі, який публічно підтримав президента рф володимира путіна.

Напередодні великої війни Олександр потрапив у сексистський скандал.