У Німеччині після матчу під час бійки постраждав футболіст: медики поставили страшний діагноз

Читать на русском
Автор
Футбол
Футбол. Фото pixabay.com

Звичайна бійка на полі обернулася великою трагедією

Трагедією завершився матч юнацьких команд німецького "Берліна" та французького "Меца" на турнірі у Франкфурті-на-Майні (Німеччина). Напередодні повідомлялося про смерть знаменитого українського футболіста.

Про це повідомляє офіційний сайт берлінської команди. За інформацією джерела, після поєдинку, в якому переміг німецький колектив, на полі спалахнула бійка.

За інформацією ЗМІ, 16-річний французький гравець нібито вдарив 15-річного берлінського футболіста по голові та шиї. Німець упав на землю і був доставлений до лікарні. На жаль, медики констатували страшний діагноз – смерть мозку. Це означає, що органи підлітка, що все ще функціонують, підтримуються тільки спеціальними машинами. Потерпілий знаходиться у несвідомому стані, повернення до життя вважається неможливим з медичної точки зору.

"З поваги до сім’ї й тому, що це відкритий процес, ми публічно не коментуємо інцидент. Ми розуміємо інтерес до деталей та питання про здоров’я гравця. З міркувань захисту конфіденційності ми не коментуватимемо події. Наші думки та співчуття з родиною постраждалого", — йдеться у повідомленні ФК "Берлін".

Раніше повідомлялося, про смерть колишнього лівого захисника "Динамо" та збірної України Олександра Радченка.

Також перед цим не стало екс-голкіпера донецького "Шахтаря" Андрія Лазарчука.