Помер колишній футболіст "Динамо", який зіграв 17 матчів за збірну України

Читать на русском
Автор
14072
Помер Олександр Радченко
Помер Олександр Радченко. Фото fanday.net

Не стало Олександра Радченка

Колишній лівий захисник київського "Динамо" та національної збірної України Олександр Радченко пішов із життя у віці 46 років. Раніше повідомлялося про загибель на фронті вихованця Біло-Синіх.

Про це повідомив FanDay.net із посиланням на ексфорварда "Динамо" Віктора Леоненка. Про причини смерті колишнього спортсмена інформації наразі немає.

Гравець розпочинав кар’єру в "Азовці" з Маріуполя, після чого його помітили скаути "Динамо". Загалом за киян він провів 45 матчів, у тому числі 2 матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" (1:1, 1:4). Потім Олександр встиг пограти за "Закарпаття" та "Дніпро", який став його головним клубом у кар’єрі. За дніпровську команду Радченко відіграв 125 матчів та забив два м’ячі. Останнім клубом у кар’єрі захисника став "Кривбас" (27 ігор).

У складі збірної України Радченко зіграв 17 матчів із 2002 по 2005 рік.

Раніше повідомлялося, що склад збірної України на матч з Англією у відборі на Євро-2024 обирав Олександр Петраков, який зараз очолює збірну Вірменії. Основним кандидатом на посаду головного тренера Жовто-Синіх є Сергій Ребров.