На фронті загинув 20-річний фанат "Динамо"

Читать на русском
Автор
Ігор Марковкін
Ігор Марковкін. Фото ФК Динамо (Київ)

Уболівальник київського клубу віддав життя за Україну

На війні проти російських загарбників загинув фанат "Динамо" Ігор Марковкін. У липні в бою з окупантами не стало давнього вболівальника Біло-Синіх Миколи Кузнєцова.

Про смерть Ігоря повідомила пресслужба київського клубу у Facebook. У "Динамо" зазначили, що з лінії фронту, де відважні українці захищають рідні землі від навали "руського миру", щодня надходять трагічні новини.

Ще однією жертвою повномасштабного вторгнення рф в Україну став 20-річний фанат "Динамо" Ігор Марковкін з позивним "Коваль". Він воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр) і з честю пішов на останнє в його житті бойове завдання, павши Героєм.

"ФК "Динамо" (Київ) висловлює глибокий сум з приводу загибелі "Коваля" та щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Марковкіна. Назавжди в строю", — йдеться у повідомленні "Динамо".

Нагадаємо, під Бахмутом (Донецька область) загинув воїн Максим Максименко, який був уболівальником київського "Динамо". У червні на війні проти російських окупантів життя за Україну віддав уболівальник Біло-синіх Максим "Кинджал" Бурдусь.