Макгрегор образив дружину Пор’є після бою (відео)

Читать на русском
Автор
4049
Макгрегор образив дружину Пор’є після бою (відео) Новина оновлена 25 січня 2023, 12:18

Конор Макгрегор та Дастін Пор’є завершили трилогію, але, схоже, це ще не кінець.

У Лас-Вегасі відбулося шоу змішаних єдиноборств UFC 264. У головному бою американець Дастін Пор’є переміг технічним нокаутом над ірландцем Конором Макгрегором після того, як у останнього зламалася нога, і "Сумно відомий" вже не міг продовжувати сутичку. Після поєдинку бійці взяли слово, і якщо "Діамант" говорив ввічливо, то Конор знову запустив образи на адресу суперника, зачепивши навіть його дружину.

Макгрегор — Пор’є 3: відео бою

Пор’є після бою зазначив, що Макгрегору час зав’язувати з треш-током, адже він перегинає ціпок, говорячи про вбивство в октагоні.

Макгрегор заявив, що повернеться, а його дуель з Пор’є не закінчена. Більше того, ірландець розповів, що якщо не зможе вирішити питання в октагоні, то займеться цим поза клітиною. Крім того, Конор образив дружину Дастіна Джолі.

"Я розносив його в боксі, розбивав його ногу. Як звичайно він стрибав у ноги, щоб скоротити дистанцію. Це не кінець! Якщо доведеться, ми закінчимо за межами октагону. Мені на***ть! Не було жодного чека. Він ні один удар не чекнув. Твоя дружина пише мені в "личку", черкни ще. Чекаю тебе на афтепаті в клубі, су*а ти невірна", — наводить слова Конора прес-служба ufc.

До речі, Джолі не зазнала образ на свою адресу і показала Конору середній палець:

Таким чином, любителі ММА можуть стати свідками четвертого бою між бійцями, і над цим вже сміються в мережі.