Як збільшити час роботи смартфона: однієї зарядки вистачить на цілий день

Читать на русском
Автор
27540
Що ж потрібно зробити, щоб заряд батареї гаджета тримався довше
Що ж потрібно зробити, щоб заряд батареї гаджета тримався довше

Рівень заряду батареї залежить від багатьох факторів.

Часто буває так, що смартфон розряджається в невідповідний момент, а можливість його підзарядити є не завжди. Відмінне рішення — переносний зарядний пристрій, однак його також нудно заряджати, і він також може "не вчасно" розрядитися. Що ж робити, щоб зменшити витрати батареї, тим самим збільшивши час роботи телефону.

Зменшити витрати батареї на смартфоні можна, якщо дотримуватися простих правил, пише belnovosti. Наприклад, можна відключити різні датчики та індикатори, які вам не потрібні.

Як продовжити час роботи акумулятора телефону

Дисплей, операційна система, багато запущених процесів, анімація, сигнал мереж — все це дуже сильно "зжирає" зарядку телефону. Тому перше, що потрібно зробити — це зменшити їхню витрату: знизити яскравість екрана, закрити всі непотрібні на цей момент програми, прибрати анімовану заставку.

Не зайвим буде провести діагностику свого гаджета, щоб оптимізувати роботу гаджета. Подібних програм існує досить багато, які допоможуть заощадити заряд батареї.

І обов’язково потрібно перевірити, які програми найбільше витрачають зарядку. Можливо "ненажерлива" програма виявиться не потрібною, і видаливши її ви збільшите час роботи свого телефону.

Нагадаємо, що фахівці рекомендують не користуватися телефоном під час заряджання, адже через це він перегрівається.

Раніше "Телеграф" писав, які звички "вбивають" смартфон раніше, а також які речі і чому не варто і навіть небезпечно тримати поряд з мобільним телефоном.