Швидко зарядити смартфон можливо: увімкніть лише одну функцію

Читати російською
Автор

Суттєво скоротити час зарядки телефону реально

Багатьом користувачам не подобається тривалість процесу зарядки мобільного телефону, тому вони намагаються знайти способи прискорення цього процесу.

На щастя, є ефективний спосіб, що дозволяє значно прискорити процес відновлення заряду акумулятора. Цей метод полягає в активації функції "режим польоту" або "У літаку". Про це пише itechua.

Що потрібно зробити

У розділі сповіщень знайдіть маленький кружок з іконкою, що зображує літак. Натисніть на неї. Внаслідок цієї дії відповідна функція буде активована.

Відразу ж буде призупинено всі фонові процеси, які уповільнюють процес зарядки смартфона. Це означає, що гаджет перестане шукати сигнал мобільної мережі та Wi-Fi. Також будуть відключені Bluetooth та GPS. Таким чином, в "режимі польоту" рівень заряду акумулятора буде збільшуватися швидше.

Проте варто врахувати таке: під час зарядки мобільного пристрою в цьому режимі не можна буде здійснювати дзвінки або користуватися інтернетом.

Раніше ми писали, як правильно заряджати смартфон — від розетки або USB-порту. Дізнайтеся, який спосіб буде кращим саме для вас.