Частина бензину подешевшала, а дизель піднявся у ціні: за скільки продають пальне 10 червня

Читати російською
Автор

Пального побільшало, але черги на АЗС поки не зменшуються

Ранок п’ятниці, 10 червня, приніс трохи радісних новин власникам автомобілів. Середня вартість популярної марок бензину А-92 трохи знизилася в порівнянні з попереднім днем, "елітне" паливо А-95+ не змінилося в ціні. Проте інші види палива трохи подорожчали.

Конкретні цифри публікує портал "Авто-РІА", який займається питаннями транспорту вже не одне десятиліття. Спеціальний алгоритм аналізує цінові показники по всій країні, а також по різних автозаправних станціях.

Свіжі, актуальні, важливі — читайте наш Telegram-канал

Як свідчать середні розрахунки по країні, за літр А-95 автолюбителю доведеться викласти 50,26 грн, що демонструє подорожчання на 1 копійку. На цілих 17 копійок подорожчав дизель — 56,49 грн, а на 34 копійки — газ, за який зараз просять 41,57 грн.

Середня ціна на бензин в Україні 10 червня

Стабільність показує паливо марки А-95+. Його вартість не змінювалася з четверга, 9 червня, і дорівнює 52,33 грн/літр.

На 4 копійки опустилася вартість бензину А-92, що вже є добрим знаком для багатьох водіїв. Зараз літр цього палива в середньому коштуватиме 49,59 грн.

Варто зазначити, що ціни відрізняються не тільки залежно від області, та й від АЗС. Найпопулярніші представники ринку будуть представлені в інфографіці нижче для ознайомлення.

Середня ціна палива по АЗС України на 10 червня

Нагадаємо, раніше "Телеграф" поспілкувався з експертом у сфері палива, директором консалтингової групи "А-95" Сергієм Куюном, який припустив, коли очікувати падіння цін на бензин в Україні.