Зʼявились фото знищеного суперкара Кернеса: чим був унікальний цей Wiesmann GT

Читать на русском
Автор
3859
Wiesmann GT
Wiesmann GT. Фото Варта 1

Кажуть, що був навмисний підпал

У Мережі опублікували знімки знищеного спорткара Wiesmann GT, який раніше належав міському голові Харкова Геннадію Кернесу, а після його смерті перейшов у спадок одному з його синів.

Про те, що спорткар згорів, говорили ще влітку, але це були всього лиш чутки. Тепер цій інформації з’явилось підтвердження, пишуть на інстаграм-сторінці supercars_ua.

За інформацією власника сторінки, автівку спалили навмисно, і ця подія дійсно сталася ще влітку. Інформацією підтверджують знімками знищеного спорткара і архівними фото, де Кернес за кермом у Харкові та Монако.

Відомо, що колишній мер Харкова отримав це авто у подарунок.

Wiesmann GT Кернеса

Що відомо про Wiesmann GT та чим унікальне це авто

Wiesmann GT — це автомобіль, виготовлений німецькою компанією Wiesmann. Ця марка відома своїми ретро-стильними спортивними автомобілями, які поєднують класичний дизайн з сучасними технологіями та високою потужністю.

Wiesmann завжди славився своїм вишуканим дизайном. Автомобіль має класичні лінії і форми, які нагадують автомобілі 1950-60-х років. Водночас тут багато сучасних технологій.

Wiesmann GT оснащується потужними бензиновими двигунами від BMW, зокрема V8 і V10.

Унікальність Wiesmann

Унікальність Wiesmann полягає в тому, що всі автомобілі цієї марки збираються вручну, їх випускають в обмеженій кількості, тому це надзвичайно рідкісні та ексклюзивні машини. За ними стоїть черга серед колекціонерів та автолюбителів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на вулицях Києва помітили розкішний золотистий суперкар за 300 тисяч доларів: хто власник.