Надійна трансмісія і вічний двигун: яка модель Honda з легкістю проїде 500 тис. км і навіть більше

Читать на русском
Автор
1816
Honda Acura NSX
Honda Acura NSX. Фото Wikipedia

Вам потрібно проїхати на ній понад 600 тис. км, щоб когось вразити

Honda Acura NSX, або Honda NSX — це не просто добрий автомобіль. Цей суперкар завдяки відмінній динаміці перетворює керування на неймовірну насолоду.

Проте його головна перевага полягає в тому, що автомобілі цієї моделі з надзвичайно великими пробігами — абсолютно не рідкість. Вони зустрічаються дуже часто у різних країнах. Експерт з Honda Річард Грейвс розповів про найвищий пробіг, який він бачив у суперкарі Honda Acura. Він добре розуміється у цьому, адже сам має таке авто з 321 тисячею кілометрів на одометрі. Про це він детально розказав у відео для каналу VINwiki.

Грейвс радить не дивуватися цим моделям з величезними пробігами, адже у світі ще багато таких. Навіть коли він придбав Honda Acura з таким великим пробігом, він проїхав ще понад 160 тисяч кілометрів, поки авто не знадобився ремонт.

Він стверджує, що ці автомобілі віком у понад 30 років мають дуже надійні двигуни, які можуть їздити "практично вічно". А їхні трансмісії такі міцні, що їм нічого не страшно.

Технічні характеристики Acura NSX

У Acura NSX відмінно поєднані потужність, динаміка та висока якість виконання. Розповідаємо про головні технічні характеристики автомобіля.

Спорткар обладнано подвійною турбошісткою з алюмінієвим блоком з об’ємом у 3,2 літра. Її потужність складає 321 кінську силу при 6500-6800 оборотах. Це величезні цифри як для тих часів. Автомобіль має спортивний гібридний привід з 9-ступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням.

Спорткар вироблявся компанією Honda з 1990 по 2005 рік, друге покоління — з 2016 до 2022 рік. Це перший автомобіль, шасі та кузов якого створені з алюмінію.

Раніше "Телеграф" розповідав про топ-3 моделей Suzuki з бездоганною репутацією. Вони поєднують у собі надійність та якість за доступну ціну.